В Береговому розмістять роту Нацгвардії

В Береговому розмістять роту Нацгвардії
Рота Нацгвардії для патрулювання в Карпатах 

Підрозділ покликаний виконувати завдання із забезпечення та охорони правопорядку в регіоні

Замість військової частини, в Береговому дислокуватиметься лише рота. Таке рішення на зустрічі прийняли представники Національної гвардії та влада міста.

У четвер, 18 жовтня, з офіційним візитом у Берегове прибула делегація НГУ, на чолі з командувачем генерал-полковником Юрієм Аллеровим.

«Питання розміщення військової частини на території міста наразі не розглядається. Розглядалася можливість розміщення роти Національної гвардії у місті, – на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник Бергового Золтан Бабяк. 

Слід зазначити, що у зв'язку із розширенням ряду військових частин по всій Україні, 9 лютого на сесії міської ради Берегового обговорювали питання розміщення окремого батальйону 128-ї Закарпатської гірсько-піхотної бригади, штаб якої знаходиться в Мукачевому Закарпатської області.

До 2003 року в Береговому знаходився 315-й гвардійський механізований полк ордена Богдана Хмельницького. Потім військовий підрозділ розформували, інфраструктуру передали міськраді, а землі розпродали приватним особам, на сьогоднішній день більшість споруд частини в аварійному стані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: