В Черкасах «вичислили» крадія, який поцупив ноутбук в кафе (відео)

В Черкасах «вичислили» крадія, який поцупив ноутбук в кафе (відео)
Скріншот з відео

Підозрюваного впізнали наступного після крадіжки дня, коли він навідався у боулінг-клуб

В Черкасах 24-річний зловмисник вкрав в кафе ноутбук відвідувача закладу. Крадія вдалося знайти за допомогою відео з камер спостереження, яке було поширене у соцмережах.

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції Черкаської області у Facebook.

Випадок стався 6 листопада.

«Встановлено, що 24-річний луганчанин приїхав із Одеси, аби навідати товариша. Витративши кошти на відпочинок, він мав намір «заробити» собі на дорогу додому крадіжкою й цілеспрямовано поцупив залишену без нагляду техніку та зник у невідомому напрямку», - заявили в поліції.

Зазначається, що після того, коли відео з камер спостереження кафе розповсюдили у соцмережах, наступного дня підозрюваного впізнали у боулінг-клубі.

«Працівники одразу викликали патруль. Однак, певно щось запідозривши, хлопець швидко вийшов із закладу і пішов в напрямку вулиці Героїв Дніпра. Правоохоронці стали перевіряти схожих за орієнтуванням осіб, і натрапили на того, кого розшукували за вчинення правопорушення», - говориться у повідомленні.

Інспектори затримали чоловіка і доставили до міського відділення поліції для з'ясування всіх обставин справи. «У скоєному злочині затриманий зізнався», - повідомили в поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: