В історії з втечею з України засновника «Еліта-Центру» угледіли підкуп

В історії з втечею з України засновника «Еліта-Центру» угледіли підкуп

Портнов не вірить, що можна без хабара піти з-під домашнього арешту

Колишній представник адміністрації президента України Андрій Портнов вважає, що втеча з-під арешту організатора афери з нерухомістю в Києві «Еліта-Центр» Олександра Волконського (Шахова) пов'язана з підкупом. Про це Портнов написав в Facebook.
«Я не вірю, що можна без хабара піти з-під домашнього арешту з тієї причини, що закон і відразу кілька інструкцій МВС прямо покладають на Національну поліцію повноваження з контролю за домашнім арештом. Цитати з закону: - запобіжний захід у вигляді домашнього арешту виповнюється органом Національної поліції за місцем проживання підозрюваного, обвинуваченого; - орган Національної поліції повинен негайно поставити на облік відповідну особу і повідомити про це слідчому або суду, якщо запобіжний захід застосовано під час судового розгляду; - співробітники органу Національної поліції з метою контролю за поведінкою особи, яка перебуває під домашнім арештом, мають право відвідувати житло цієї особи, вимагати надати усні або письмові пояснення з питань, пов'язаних з виконанням покладених на нього зобов'язань, використовувати електронні засоби контролю», - зазначає він.
«Упевнений, що в такому резонансному питанні дати можливість зняти електронний браслет, втекти і два тижні про це нічого не повідомляти може означати тільки одне - цю справу продали», - додає Портнов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: