В Італії у ході спецоперації заарештовано 116 мафіозі

В Італії у ході спецоперації заарештовано 116 мафіозі
В Італії у ході спецоперації заарештовано 116 мафіозі

В операції беруть участь понад 1 тис. поліцейських, на пошук укриттів мафії кинуті спеціальні сили

Італійська поліція проводить спеціалізовану операцію по боротьбі з мафією на півдні країни, в результаті якої затримано 116 членів мафіозних структур.

Про це повідомляє La Republica.

«Члени 24 мафіозних кланів, у тому числі «Ндрангеті» та «Коза Ностри», опинилися під арештом. Метою спецоперації є затримання 116 представників кримінальних угруповань. В операції беруть участь понад 1 тис. поліцейських, на пошук укриттів мафії кинуті спеціальні сили», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в провінції Апулія було затримано 27 осіб. Серед них виявилися мери двох міст - мер Аветрані (провінція Апулія) Антоніо Міна і мер Еркьє Джузеппе Маргеріті (провінція Салерно). Крім того, ще 54 людини, яких підозрюють у зв'язках з угрупованням одного з ватажків «Коза Ностри»Бенедетто Сантапаоли, затримані в провінції Катанія.

Ордери на затримання, видані італійськими судами, стосуються таких злочинів, як вимагання, хабарництво, злодійство, відмивання грошей, напади на людей, незаконне зберігання вогнепальної зброї та наркоторгівля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: