В ЄС «дали добро» на продовження санкцій проти Росії

В ЄС «дали добро» на продовження санкцій проти Росії

Рішення має ще бути формально затверджено Радою ЄС

Європейський Союз на рівні постійних представників країн-членів ухвалив рішення продовжити ще на півроку санкцій, застосовні до 146 громадян та 37 компаній за порушення територіальної цілісності і суверенітету України. Як передає УНІАН у Брюсселі, про це повідомили в Раді ЄС.
«COREPER (Комітет постійних представників) підтвердив намір Ради продовжити на шість місяців застосування запобіжних заходів за дії, спрямовані проти української територіальної цілісності, суверенітету та незалежності (до 15 березня)», - йдеться у повідомленні.
В ньому також зазначається, що санкції стосуються замороження активів та заборони на в’їзд в ЄС для 146 осіб та 37 компаній.
Це рішення має ще бути формально затверджено Радою ЄС.
«Очікується, що це було зроблено письмовою процедурою. Дата ще не визначена, але законодавчий акт має бути ухвалений до 15 вересня», - уточнили в Раді.
Рішення також має бути публіковано в Офіційному журналі.
Нагадаємо, 9 березня Євросоюз продовжив ще на півроку санкції, застосовані 17 березня 2014 року Радою ЄС до фізичних та юридичних осіб за «дії, які підривають чи погрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: