В окупованій Горлівці сталася сварка зі стріляниною між бойовиками

В окупованій Горлівці сталася сварка зі стріляниною між бойовиками
Бойовики

В окупованій Горлівці бойовик до смерті посварився з іншим

У з’єднаннях і частинах першого (Донецьк) та другого (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ продовжуються відмічатись випадки грубого порушення військової дисципліни, самовільного залишення передових позицій та злочинної діяльності у відношенні до місцевого населення. Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України, повідомляє «Главком».

«Військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК у стані алкогольного сп’яніння вчинили розбійний напад на продовольчий магазин у населеному пункті Заїченко, де окупантами було влаштовано бійку з місцевими мешканцями», - зазначили у розвідці.

Під час перевірки передових позицій 1 мотострілецького батальйону командуванням 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК виявлено відсутність більшості особового складу на місці несення служби.

Крім того, у бригаді відмічаються випадки нестатутних взаємовідносин із застосуванням вогнепальної зброї. Під час сварки між співслужбовцями було застосовано табельну зброю, в результаті чого один з них загинув.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: