В окупованому Криму – дефіцит цементу

В окупованому Криму – дефіцит цементу

Проблему браку цементу обіцяють вирішити в найближчі дні

В окупованому Криму утворився дефіцит цементу в будівельних магазинах. Про це повідомляє пропагандистське видання «Кримінформ».

Як повідомив «міністр» будівництва і архітектури окупованого Криму Сергій Кононов, брак цементу стався через черги на поромній переправі і часткове припинення виробництва на Бахчисарайському цементному заводі «Будіндустрія».

«На сьогоднішній день (25 серпня - ред.) потреби [окупованого півострова] - близько 40% від загального обсягу – закриває «Будіндустрія». Дійсно, так вийшло, що у них проблеми з однією піччю, і трохи продуктивність впала. Але 40% від загального обсягу, навіть трошки з падінням продуктивності - це не всі обсяги: 60% ми завозили. На жаль, накопичилася чергу на пороми, понад 200 вагонів з цементом - новоросійським цементом, як правило, ми веземо звідти - не пропускати на територію [окупованого півострова] … Вони накопичилися з урахуванням погодних умов і з суб'єктивних моментів», - розповів Кононов.

За його словами, проблема дефіциту цементу в Криму вирішиться в найближчі дні.

«Тільки за вчорашній день (24 серпня - ред.) (на поромній переправі) було пропущено 93 вагони, за позавчорашній - 60 з чимось, але ще підходять вагони», - сказав співробітник окупаційних органів влади у Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: