В районі заворушень у Вірджинії впав поліцейський вертоліт, двоє загиблих

В районі заворушень у Вірджинії впав поліцейський вертоліт, двоє загиблих
Місце авіакатастрофи

Вертоліт летів дуже низько над будинками – ймовірно, з метою вивчення обстановки в місті

Вертоліт з двома поліцейськими на борту зазнав аварії в районі американського міста Шарлотсвілль, де проходять зіткнення «білих націоналістів» та їх противників.

Про це повідомляє The Mirror.

У виданні зазначають, що згідно зі свідченнями очевидців, вертоліт летів дуже низько над будинками – ймовірно, з метою вивчення обстановки в місті - і звалився на околиці.

Обоє членів екіпажу загинули.

«Вертоліт впав в лісовому масиві біля житлового будинку на дорозі Old Farm. Підтверджено загибель двох осіб. На землі постраждалих немає. Причина падіння з'ясовується», — повідомляється на сторінці поліції штату Вірджинія в Facebook.

Поліція штату не повідомила, чи брав цей вертоліт участь у спостереженні за сутичками в Шарлотсвіллі.

Нагадаємо, в суботу, 12 серпня, в Шарлотсвіллі сталися сутички між націоналістами, які вважають, що «знищується історія білої Америки», та противниками расової дискримінації.

Місцева поліція попереджала про можливі сутички на вулицях. Мітинг ультраправих, які також виступають проти демонтажу пам'ятника генералу конфедератів Роберту Еварду Лі, тривав близько 20 хвилин. Закінчився захід бійкою учасників виступу і групи їх противників.

Згодом невідомий на автомобілі влетів у натовп противників «білих націоналістів»: одна людина загинула.  За останніми даними, госпіталізовано щонайменше 26 людей. Пізніше водій автомобіля був заарештований.

Влада Вірджинії ввела режим надзвичайного стану.

Президент США Дональд Трамп засудив зіткнення «білих націоналістів» та їх опонентів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: