В РФ не можуть дійти згоди, де ховати останнього керівника Верховної Ради СРСР

В РФ не можуть дійти згоди, де ховати останнього керівника Верховної Ради СРСР
Останній голова Верховної Ради СРСР Анатолій Лук'янов

Сім’я Анатолія Лук’янова розраховує на допомогу Антона Вайно в цьому питанні

Очільник Державної думи РФ В’ячеслав Володін призначив депутата від КПРФ Володимира Кашина і апарат Держдуми відповідальними за поховання останнього керівника Верховної Ради СРСР Анатолія Лук’янова. Про це пише російське видання «Коммерсантъ».

Покійний в тому числі в 1993-2003 роках входив до складу Державної думи РФ. Керівництво КПРФ заявило про те, що Анатолія Лук’янова мають поховати на Троєкуровському цвинтарі. Проте донька останнього керівника Верховної Ради СРСР Олена Лук’янова заявила про те, що вони планують поховати покійного на Новодівичому цвинтарі. 

КПФР отримала згоду на поховання Анатолія Лук’янова саме на Троєкуровському цвинтарі. Причиною цього є те, що на Новодівичому цвинтарі можуть лише хоронити тих, хто вже має родичів там.

Комуністи нагадали Олені Лукяновій про те, що багато відомих членів КПСР і КПРФ поховані саме на Троєкуровському цвинтарі. Проте сім’я покійного Анатолія Лук’янова за словами дочки Олени і далі буде наполягати на Новодівичому цвинтарі. Тим самим лише так можна буде відзначити роль останнього керівника Верховної Ради СРСР в історії країни. Олена Лук’янова розраховує на допомогу в цьому питанні керівника адміністрації президента РФ Антона Вайно.

Як повідомлялося 9 січня, у Москві помер останній голова Верховної Ради СРСР Анатолій Лук'янов

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: