В Солом'янському районі злочинці пограбували пункт обміну валют

В Солом'янському районі злочинці пограбували пункт обміну валют
Фото zib.com.ua

Після пограбування пункту обміну валют злочинці швидко втекли із місця пригоди

З пункту обміну валют в Солом'янському районі Києва 9 серпня близько 16:00  вкрали 50 тисяч гривень, повідомляє прес-служба ГУ НП в місті Києві.

«Попередньо встановлено: до пункту обміну валют, розташованому на проспекті Повітрофлотському, підійшло близько 12-ти осіб. Декілька із них увійшли до обмінника та, застосувавши газовий балончик, відібрали близько 50000 гривень. Після цього компанія молодих людей із місця пригоди втекла», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до скоєння злочину.

Як повідомлялось, відсьогодні українці можуть купувати і продавати валюту без паспорта. Відповідна постанова №364 набула чинності 10 серпня, фізичні особи зможуть проводити обмін валют на суму до 150 тис. грн в еквіваленті без надання документів. «Вимога надання документів при здійсненні операцій на суму понад 150 тис. грн лишилася відповідно до законодавства України про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму», — уточнили у прес-службі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: