В УЄФА почали розслідування дисциплінарної справи проти Хорватії

В УЄФА почали розслідування дисциплінарної справи проти Хорватії

Хорватські фанати звинувачуються у використанні піротехніки, заворушеннях на трибунах і расизмі

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) почав розслідування дисциплінарної справи проти Хорватського футбольного союзу за неналежну поведінку фанатів на матчі групового етапу ЧЄ 2016 Чехія-Хорватія.

Як повідомляється на офіційному сайті УЄФА в суботу, хорватські фанати звинувачуються у використанні піротехніки, киданні предметів на поле, заворушеннях на трибунах і расизмі.

Справа буде розглянута 20 червня, - пише «Інтерфакс-Україна».

17 червня збірні Чехії та Хорватії завершили внічию - 2: 2 (0: 1) матч групового етапу чемпіонату Європи у Франції.

У грі, що відбулася в Сент-Етьєні, на 37-й хвилині зустрічі Іван Перішич вивів хорватів вперед. На 59-й хвилині Іван Ракітіч забив другий м'яч у ворота Петра Чеха. На 76-й хвилині Мілан Шкода відквитав один гол.

Коли до кінця основного часу матчу залишалося близько п'яти хвилин, арбітр зустрічі англієць Марк Клаттенбург перервав гру, оскільки на полі були кинуті фаєри, а на трибуні, де розташовувалися вболівальники збірної Хорватії, спалахнула бійка. Через кілька хвилин гра була відновлена, і коли пішов компенсований час збірна Чехії зрівняла рахунок - зробив це вийшов на заміну наприкінці матчу Томаш Нецид з пенальті, який був призначений за гру рукою захисника хорватської команди.

13 червня УЄФА вже відкривав справу проти хорватів - за використання піротехніки фанатами на матчі групового етапу з турками. Крім цього, під час цього поєдинку хорватський фанат вибіг на поле.

Крім того, в суботу сайт УЄФА повідомив, що відкрито дисциплінарну справу і проти Турецької футбольної федерації - за неналежну поведінку фанатів на матчі групового етапу ЧЄ 2016 Туреччина-Іспанія. Турецькі вболівальники використовували піротехніку, кидали на поле сторонні предмети. Крім цього, вони звинувачуються в проникненні на поле.

Справа буде розглянута 20 червня.

Напередодні іспанці в Ніцці розгромили турків з рахунком 3: 0.

13 червня УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти турків за те, що їх фанати в матчі з хорватами запалювали фаєри і кидали предмети на газон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: