В Україні через снігопади знеструмлені 33 населених пункти

В Україні через снігопади знеструмлені 33 населених пункти

Найбільше знеструмлених населених пунктів у Запорізькій та Донецькій областях

Через сильний сніг та пориви вітру спрацювали автоматичні системи захисту ліній електропередач, знеструмлені 33 населені пункти в п’яти областях.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок ускладнення погодних умов (сильний сніг, пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлені 33 населені пункти в 5 областях, а саме: Запорізькій – 16, Донецькій – 12, Луганській – 3, Дніпропетровській – 1 та Чернігівській – 1.

Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено, вказують рятувальники.

Для розчищення доріг та міст від снігу обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до міст Кропивницький, Миколаїв та Херсон. Аеропорти та морські торговельні порти працюють у штатному режимі.

Для розчистки доріг та надання допомоги у буксируванні окремих транспортних засобів залучено 3 тис. 164 чол. та 1 тис. 473 од. техніки, з них від Укравтодору 1 тис. 403 чол. та 1 тис. 42 од. техніки, від ДСНС 1 тис. 761 чол. та 431 од. техніки.

Раніше повідомлялося, що через ускладнення погодних умов сталося знеструмлення 80 населених пунктів у 9 областях.

Сьогодні в Україні очікується невеликий сніг, вдень у південній частині помірний сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах країни ожеледиця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: