В Україні хуртовини: стало відомо про стан доріг

В Україні хуртовини: стало відомо про стан доріг

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу

Станом на 6-00 23 січня значні опади у вигляді снігу спостерігаються у Вінницькій, Івано-Франківській, Одеській, Миколаївській, Черкаській, Київській, Чернівецькій областях, в яких випало снігу до 10 см, в Миколаївській області – до 22 см снігу.

Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

Також зазначається, що невеликий сніг спостерігається у Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях. На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській області невеликий сніг, на інших ділянках – без опадів.

«Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей засніжене, в Донецькій області – місцями накати. Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, окрім Одеської області, де зафіксовано утруднення проїзду на М-05 Київ-Одеса, км 376+000 – 380+000, в районі с. Петровірівка», - заявили у відомстві.

Повідомляється, що для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 920 одиниць техніки та 1382 робітника.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі заявили, що 23 січня в більшості областей України очікується значний сніг, хуртовини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: