В урядовому кварталі посилили заходи безпеки

В урядовому кварталі посилили заходи безпеки

Сьогодні прибічники Саакашвілі обіцяють влаштувати нову акцію протесту

В урядовому кварталі в центрі Києві запроваджено посилені заходи безпеки. Національна поліція та Національна гвардія заблокували вулицю Грушевського - вони охороняють будівлю Верховної Ради у зв'язку з акцією, яку сьогодні пообіцяли провести мітингувальники, повідомляє телеканал «1+1».

За даними Zik, станом на вчорашній вечір в наметовому містечку під Верховною Радою не відбувалось жодних приготувань до акції, у наметовому містечку перебували кілька десятків людей. Вони поставили імпровізовані дерев’яні їжаки та перевіряють усіх бажаючих зайти на територію на наявність небезпечних речей. Раніше цим за малась поліція, однак 31 жовтня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зняв охорону з акції протесту під Верховною Радою.

Як повідомлялось, колишній президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил», екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що наступний мітинг під Верховною Радою відбудеться 7 листопада. Про це він сказав 22 жовтня зі сцени біля Верховної Ради, де відбулося віче.

«Якщо 7 листопада вони (влада – Ред.) не приймають вимоги (про обмеження депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду та голосування за відкритими списками – Ред.), то нас буде в 100 разів більше. 7 листопада ми тут збираємося і даємо останній шанс їм прийняти наші вимоги. Ми підозрюємо, що вони їх не приймуть. Ми не можемо тут стояти вічно. Якщо вони не приймають, то ми повинні знайти інші мирні форми, ніж просто проживання у них під вікнами. Нас має стати в 100 разів більше і показати їм, що разом нас багато. Вони повинні піти», - зазначив Саакашвілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: