Вадим Новинський очолив Партію миру

Вадим Новинський очолив Партію миру
Лідер партії миру Вадим Новинський
Фото: facebook.com

За словами нардепа, за лічені місяці на створення руху відгукнулися тисячі українців по всій країні

Народний депутат Вадим Новинський очолив Партію мируі. Про це він повідомив у Facebook.

«Дорогі друзі, в минулу п'ятницю відбувся Велика Рада всеукраїнського руху Партія миру. Були сформовані керівні органи організації, а мені була надана висока честь бути обраним головою руху», - написав Новинський.

Політик зазначив, що за лічені місяці з того дня, як він з однодумцями ініціювали створення руху, який об'єднав усіх для досягнення миру на нашій землі, відгукнулися тисячі і тисячі українців по всій країні. громадські організації, трудові колективи, навіть партії заявили про готовність об'єднуватися навколо цієї простої, зрозумілої і дуже важливої мети.

«За ці місяці у нашого руху з'явилися сотні осередків практично в кожному регіоні країни, створено 22 обласних організації, і кожен день з'являються наші нові підрозділи», - підкреслив нардеп.

На його думку, ідея миру об'єднує людей самих різних політичних поглядів, різного віку і соціального статусу. І зараз вона є по-справжньому націєоб‘єднуючою.

«Вважаю, що саме на всеосяжної ідеї миру - миру в серці кожного українця, миру між українцями, миру без воєн і конфліктів - ми зможемо побудувати нову, успішну, щасливу Україну», - резюмував нардеп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: