Венедіктова зібрала керівників ДБР, митниці та податкової на нараду

Венедіктова зібрала керівників ДБР, митниці та податкової на нараду
Ірина Венедіктова покликала до себе голів митниці і ДБР

На зустрічі обговорюють недонадходження в бюджет від діяльності відомств

В Офісі генерального прокурора розпочалася спільна нарада керівників ключових правоохоронних органів щодо протидії злочинності у сфері справляння митних платежів - зібралися генпрокурорка, керівництво ДБР, ДФС, митниці та податкової. Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

«Генпрокурор Ірина Венедіктова разом із заступниками проводять нараду із головою Державної митної служби України Максимом Нефьодовим, в.о. директора Державного бюро розслідувань Олександром Соколовим, в.о. голови Державної фіскальної служби України Сергієм Солодченком та заступником голови Державної податкової служби України Дмитром Венцковським», - вказано у повідомленні.

Учасники планують обговорити стан протидії злочинності у сфері справляння митних платежів та причини недонадходження до бюджету від діяльності митних органів.

Раніше стало відомо, що Венедіктова, до того, як стала генпрокурором, планувала скористатись послугами американських лобістів, які раніше працювали на Росію

Колишня в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун вважає, що нову генпрокурорку лякає українець, який не дає себе вбити.

Нагадаємо також, що звільнений міністр фінансів розказав, яку роль виконує «модний» Нефьодов на митниціУманський назвав голову Державної митної служби Максима Нефьодова ідеалістом, який «намагається намалювати картинку світлого майбутнього». Крім того він вважає, що Нефьодова керівники митниць просто не сприймають всерйоз, тим часом контрабанда через митниці продовжує ходити, як і раніше. 

Зазначимо, що за даними Державної казначейської служби, доходи державного бюджету в березні 2020 року становили 87,8 млрд грн, що на 10,4% менше плану і на 2,6% більше показника березня 2019 року. У січні-березні держбюджет недовиконаний за доходами на 11,6%. За цей період надійшло 210,7 млрд грн.

У березні податкові надходження становили 51,3 млрд грн, що на 5,8% відстає від плану, але на 8,1% вище за минулорічний показник. Митниця в березні принесла 24,5 млрд грн - на 18,8% менше плану і на 10,8% менше торішнього показника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: