Батько Гандзюк обурений рішенням нової генпрокурорки

Батько Гандзюк обурений рішенням нової генпрокурорки
Віктор Гандзюк обурений діями нової очільниці Офісу Генпрокурора

Венедіктова починає свій шлях на посаді з брехні, - заявив батько вбитої активістки Гандзюк

Батько покійної активістки Катерини Гандзюк звинуватив генеральну прокурорку Ірину Венедіктову у брехні щодо справи про вбивство його доньки.

Про це він написав у своєму Facebook та звернувся до президента Володимира Зеленського.

«Володимир Зеленський, те що новий генпрокурор Венедіктова починає свій шлях на посаді з брехні по справі вбивста моєї доньки, Катерини Гандзюк — це відверта ганьба, про яку я не збираюсь мовчати», − написав Віктор Гандзюк.

Зокрема, він звинуватив Венедіктову в тому, що вона забирала справи в прокурора, який «весь цей час копав херсонський кримінал і нарешті робив щось нормальне у справі Каті», а також призначила нового прокурора у справі.

«Чому я маю мовчати, коли прокурор, який перший серйозно взявся за справу та повернув в Україну кримінального авторитета Москала і виписав йому підозру, подав у відставку?», − написав батько активістки, маючи на увазі відставку Віктора Трепака.

За його словами, генпрокурор «починає молотком ламати« справу про вбивство Катерини Гандзюк.

Раніше стало відомо, що генеральний прокурор Ірина Венедіктова усунула Трепака від усіх справ, розслідуванням яких займається Служба безпеки, в тому числі, про напад на Катерину Гандзюк. Трепак подав у відставку.

Також нагадаємо, що Венедіктова призначила двох нових заступників - Андрія Любовича та Олексія Симоненка.

Як відомо, у Болгарії 24 січня затримали організатора вбивства Катерини Гандзюк Олексія Левіна.

11 березня повідомлялося, що Бургаський апеляційний суд в Болгарії залишив у силі рішення окружного суду міста про видачу громадянина України Олексія Левіна Україні, де цю людину розшукують за підозрою у причетності до нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: