Вибори у США: Ще одна жінка звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях

Вибори у США: Ще одна жінка звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях

46-річна американка Крістін Андерсон заявила, що Трамп нібито домагався її

Ще одна жінка звинуватили кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє газета The Washington Post.

46-річна американка Крістін Андерсон, яка проживає в штаті Каліфорнія і працює фотографом, заявила журналістам газети, що Трамп нібито домагався її.

За словами жінки, це сталося в нічному клубі в Нью-Йорку на початку 1990-х років, коли Андерсон було трохи більше 20 років і вона пробувала себе в модельному бізнесі.

Жінка стверджує, що мільярдер підсів до неї в клубі в той момент, коли вона розмовляла зі своїми друзями, і несподівано почав чіпати її.

У передвиборному штабі Трампа спростували ці твердження, назвавши їх вигадкою.

«Дональд Трамп відкидає ці фальшиві звинувачення, зроблені кимось, хто хоче безкоштовної самореклами», – зазначила представник штабу мільярдера Хоуп Хікс.

Чотири жінки в бесідах з різними виданнями звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в домаганнях.

Звинувачення на адресу Трампа в домаганнях з боку жінок почалися після того, як за місяць до виборів президента США, The Washington Postопублікувала відеозапис 11-річної давності, на якій Трамп зневажливо говорив про жінок і розповідав про спроби спокусити заміжню жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: