Вибухи у Калинівці: у Вінниці скасували заняття у чотирьох школах

Вибухи у Калинівці: у Вінниці скасували заняття у чотирьох школах

У Вінниці евакуйованих людей розміщено у школах №№ 5, 6, 29 та 31

27 вересня у місті Вінниця у чотирьох школах скасовано заняття, оскільки в їхніх приміщеннях було розміщено евакуйованих із Калинівки людей.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

Рішення було ухвалено на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У Вінниці евакуйованих людей розміщено у школах №№ 5, 6, 29 та 31. У зв'язку з цим в даних закладах виникла необхідність тимчасово припинити навчання. Інші навчальні заклади та дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

Раніше повідомлялося, що евакуйованих з Калинівки людей тимчасово поселять у двох вінницьких школах.

«Увага!!! Громадяни, які евакуювались із місця надзвичайної ситуації, можуть зупинитись у Вінницькій міській школі № 6 (вулиця Стрілецька, 12) та Вінницькій міській школі № 31 (вулиця Богдана Ступки, 13, ). Контактна особа: працівник відділу НС Вінницької міської ради Євген Володимирович 0674316541», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла раніше ДСНС, станом на ранок з Калинівського району евакуйовано 28 300 чоловік, з яких евакуювалося власним транспортом 20 000 чоловік, із збірних евакопунктів — 8 300 чоловік. Крім того, з Центральної районної лікарні евакуйовано 180 хворих до міських лікарень м. Вінниця.

Нагадаємо, що  селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко виїхав у Вінницьку область, де горять склади зі зброєю.

Поліцейські і нацгвардійці перекрили в'їзди до Калинівки, а також здійснюють евакуацію жителів міста та прилеглих сіл. Крім того, правоохоронці забезпечують збереження залишеного людьми майна від мародерів.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради опублікував заяву, в якій стверджує, що територія міста Вінниця в зону ураження наявних на складах в Калинівці боєприпасів не підпадає.

У ШКОЛАХ №№5,6,29 ТА 31 ПРИЗУПИНЕНО НАВЧАННЯ, ОСКІЛЬКИ ТУДИ ЕВАКУЮВАЛИ ЛЮДЕЙ З КАЛИНІВКИ

26 вересня у місті Калинівка на складах озброєння виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Частина населення м. Калинівка та прилеглих сіл евакуйовано в інші населені пункти Калинівського району та до міста Вінниці. 

У Вінниці евакуйованих людей розміщено у школах №№5,6,29 та 31.  У звязку з цим в даних закладах виникла необхідність тимчасово припинити навчання. Інші навчальні заклади та дитячі садки працюватимуть у звичайнору режимі.

Це рішення було прийнято на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: