Відлига та ожеледиця: синоптики розповіли про погоду на сьогодні

Відлига та ожеледиця: синоптики розповіли про погоду на сьогодні

У четвер в Україні місцями пройде мокрий сніг

У четвер в східних, північних і центральних областях України очікується невеликий мокрий сніг, температура від 5° морозу до 3° тепла.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

«У східних, вночі також у північних та центральних областях невеликий мокрий сніг, на сході з дощем; на решті території без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вночі та вранці в Україні, крім півночі та заходу, місцями туман, ожеледь. Вітер північно-західний (у східних областях - східний), 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; в Карпатах вночі 5-10° морозу, вдень 1-5° морозу», - йдеться у повідомленні.

У Києві в четвер уночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

На Київщині також уночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°.

90_18

Раніше повідомлялося, що в Україну 6 грудня з північного заходу Європи переміститься порція прохолоднішого повітря, тому температура трішки знизиться, переважно вночі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: