Відомий політик вважає, що у Путіна з Порошенком є спільний план щодо «ДНР-ЛНР»

Відомий політик вважає, що у Путіна з Порошенком є спільний план щодо «ДНР-ЛНР»

У Порошенка ж є план щодо виведення в другий тур ще менш популярного проросійського, «ватного» політика. Тоді у суспільства не буде вибору, - Доній

Президент України Петро Порошенко бачить себе на другому терміні, про що він у своєму оточенні неодноразово говорив. І окрім двох термінів, він бачить контроль над державою й надалі. Взагалі, для Порошенка глава РФ Путін і путінська модель керування державою є прикладом. Він не може про це відкрито сказати, але, якщо аналізувати всі його дії, це стає очевидним. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив колишній депутат Верховної Ради, громадський та культурний діяч Олесь Доній.

«У Порошенка ж є план… - виведення в другий тур ще менш популярного проросійського, «ватного» політика. Тоді у суспільства не буде вибору, і воно між умовним Бойком-Вілкулом-Мураєвим і Порошенком буде змушене обирати останнього. Але на цей момент голосів на те, щоб вивести такого суперника для Порошенка у другий тур, немає – через відсутність виборців Криму і частини Луганської та Донецької областей. Тому таємний план Путіна з Порошенком з інкорпорації «ДНР-ЛНР» у тіло України і має для Порошенка сенс», - зазначив він.

За словами Донія, Порошенко робить те, що йому дозволяє Путін. «Він – найбільш проросійський президент, який може бути в Україні, і саме тому Путін його підтримує. Нагадаю, за законом про окремий статус деяких районів Донецької і Луганської областей легітимізується «ДНР-ЛНР». Щойно там відбудуться місцеві вибори, вони отримають право голосу на парламентських і президентських виборах і з’являться ті самі кілька мільйонів голосів, яких не вистачає Порошенку, щоб вивести в другий тур необхідного кандидата», - розповів Доній.

За словами політика, самому Порошенку 20% рейтингу влади буде достатньо, аби пройти у другий тур, але будь-кому з проєвропейських демократичних кандидатів він програє.» Принаймні хочеться в це вірити, інакше нація взагалі приречена. Поки Порошенку вдається продавлювати все, що він хоче, і шанси на два терміни у нього, на жаль, є. А це означає, що молодим людям нема що порадити, окрім виїзду за кордон», - резюмував Доній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: