Вірменська влада не збирається виконувати головну вимогу нападників

Вірменська влада не збирається виконувати головну вимогу нападників
nc4.info

Переговори з озброєними опозиціонерами тривають

У столиці Вірменії Єревані другий день триває протистояння між правоохоронцями та озброєними представниками опозиційного об’єднання «Установчий парламент», що захопили заручників, передає «Радіо Свобода».

З нападниками тривають переговори, але у вірменській владі виключають можливість виконати головну вимогу нападників – звільнити керівника опозиційного об’єднання Жирайра Сефіляна, гострого критика влади, що був затриманий минулого місяця.

Нагадаємо, що в неділю на світанку віце-голова організації «Установчий парламент» Варужан Аветісян оголосив про «початок збройного повстання» у Вірменії. У свою чергу, Служба національної безпеки Вірменії заявила, що інформація про початок збройного повстання не відповідає дійсності. «Сьогодні вранці група озброєних людей проникла на територію Полку патрульно-постової служби Поліції Вірменії і під загрозою насильства утримує людей, що там знаходяться», - повідомляла СНБ країни.

За даними влади, під час захоплення будівлі один поліцейський загинув, ще троє отримали поранення. Пізніше бійці спецназу змогли звільнити двох заручників.

Озброєні люди, що захопили будівлю, вимагають звільнити лідера радикального опозиційного Фронту громадського порятунку «Нова Вірменія» Жірайра Сефіляна, якого влада звинувачує в незаконному придбанні та зберіганні зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: