Виробник марихуани купив місто в Каліфорнії

Виробник марихуани купив місто в Каліфорнії
Майбутнє «марихуанове» місто коштувало 5 мільйонів доларів

Компанія хоче надати приклад, як можна створити дружнє марихуані поселення

Компанія American Green, яка займається легальним вирощуванням марихуани, купила невелике місто в Каліфорнії. Компанія планує перетворити місто на курорт, пов'язаний з вживанням марихуани.

«Ми подумали, що якщо на своєму прикладі покажемо, як можна створити дружнє марихуані поселення і зробити його незалежним, то зможемо надихнути інших людей, і вони скажуть: «А чому ми не можемо також у себе?», - сказав менеджер проекту з відновлення міста Стівен Ширін.

Місто Ніптон знаходиться в трьох годинах їзди від Лос-Анджелеса і в годині - від Лас-Вегаса. Місто засноване в 1905 році і довгий час було успішним шахтарським поселенням, але потім спорожніло. У 1980-х геолог Джеральд Фрімен купив місто за 200 тисяч доларів і оселився в ньому. До 2010 року він встановив в будівлях поселення сонячні батареї з метою зробити Ніптон повністю незалежним від традиційних джерел енергії.

American Green заплатила за місто близько 5 мільйонів доларів і планує витратити ще 2,5 мільйона на його розвиток. Купівля включає магазин, готель, будинок школи та джерела мінералів.

В першу чергу American Green планує почати виробництво мінеральної води з джерел в Ніптоні з додаванням марихуани.

Як повідомлялося, у Польщі легалізували використання марихуани в лікувальних цілях.

У с. Городнє Краснокутського району у Харківській області правоохоронці виявили плантацію маку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: