Влада Сицилії обіцяє туристам повертати 50% вартості авіаквитків

Влада Сицилії обіцяє туристам повертати 50% вартості авіаквитків

Ваучери на бонуси найближчим часом будуть доступні на туристичному веб-сайті острова

Влада Сицилії має на меті швидко повернути туристів на свої курорти після відкриття італійських кордонів. За інформацією видання The Times туристам планують повертати 50% вартості авіаквитків, витрачені кошти за кожну третю ніч в готелі, та забезпечити безкоштовний вхід в музеї та археологічні пам’ятки.

Регіональний уряд планує витратити 50 мільйонів євро для відшкодування витрат іноземних туристів на подорожі на найбільший італійський острів. До кризи туристична галузь «генерувала» 13% ВВП Італії, а в березні – квітні казна країни недоотримала 1 мільярд туристичних євро в зв’язку з пандемією Covid-19 та закриттям кордонів.

The Times повідомляє, що ваучери на вищезазначені бонуси найближчим часом будуть доступні на туристичному веб-сайті острова.

За попередньою інформацією влада Італії планує пом’якшити карантин починаючи з 4 травня, проте, навіть прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте не очікує повернення туристів цього літа.

Нагадаємо, що Італія стала епіцентром розповсюдження коронавірусної пандемії у Європі, але останнім часом в країні спостерігається зменшення кількості підтверджених випадків інфікування.

За останніми даними у світі на коронавірус захворіли вже майже 3 млн людей.

26 квітня італійці відзначили співами з вікон 75-ту річницю визволення країни. Жителі країни вивісили прапори та заспівали пісню італійських партизанів з вікон та балконів квартир Bella Ciao. Військові літаки прикрасили небо над Римом кольорами національного прапора, а чимало громадян вивісили стяги Італії з вікон.

Також вперше від початку пандемії на Мальті не зафіксували жодного випадку Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: