Внаслідок ДТП на Закарпатті постраждала вагітна жінка

Внаслідок ДТП на Закарпатті постраждала вагітна жінка

Загалом в ДТП постраждали троє осіб

Автомобілі поміщені на спецмайданчик відділу поліції, слідчі вже призначили ряд експертиз

У місті Берегове на Закарпатті у четвер сталася ДТП: зіткнулися два автомобілі. У результаті до лікарні потрапили троє осіб, серед яких вагітна жінка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

«Слідчо-оперативна група, яка виїхала за викликом, встановила, що 25-річний мукачівець, водій Mercedes Sprinter, рухаючись по вул. Мукачівській у м. Берегове, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з зустрічним автомобілем «ВАЗ-21063», за кермом якого перебував 22-річний житель Берегівщини», - йдеться у повідомленні.

У результаті отримали травми водій «ВАЗ-21063» та двоє його пасажирів, серед яких вагітна жінка. Їх доставили на обстеження до місцевої лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

«Автомобілі поміщені на спецмайданчик відділу поліції. Слідчі вже призначили ряд експертиз. В ході слідства поліція встановить всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди. Слідство у справі триває», - резюмували у поліції.

Нагадаємо, за перші шість місяців 2018 року на території України трапилося 68 776 дорожньо-транспортних пригод, з них з потерпілими - 9965.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: