Внаслідок ДТП у Польщі загинула українська студентка

Внаслідок ДТП у Польщі загинула українська студентка

Польські правоохоронці

Аварія сталася вранці 17 жовтня на одній з вулиць Лодзя

У польському місті Лодзь внаслідок ДТП в середу загинула 21-річна студентка з України. Аварію спровокував п'яний 20-річний громадянин України, з яким в автомобілі їхала загибла.

Відповідну інформацію «Укрінформу» підтвердив прес-секретар окружної прокуратури в Лодзі Кшиштоф Копаня.

«Сьогодні стан здоров'я 20-річного українця, який вчиться в Лодзінському університеті, дозволив привезти його в прокуратуру, де йому пред'явлено звинувачення у скоєнні ДТП», - повідомив Копаня.

За словами прес-секретаря, прокуратура просить суд заарештувати чоловіка на три місяці. Судове засідання у справі українця відбудеться вранці 19 жовтня. Українець частково визнав свою провину, йому загрожує до 12-ти років ув'язнення.

Аварія сталася вранці 17 жовтня на одній з вулиць міста. Чоловік, у крові якого виявлено 1,8 проміле алкоголю, перевищуючи допустиму швидкість, не впорався з керуванням автомобіля і в'їхав у будівлю, а потім - у розташований поруч автомобіль.

Винуватець ДТП, а також його супутниця були пристебнуті ременями безпеки: дівчина загинула на місці, а хлопець з незначними травмами потрапив до шпиталю.

До слова, раніше цього тижня у північно-західній Польщі внаслідок ДТП постраждало восьмеро осіб, зокрема громадяни України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: