Внаслідок обстрілу бойовиками Докучаєвська поранено шість мирних жителів

Внаслідок обстрілу бойовиками Докучаєвська поранено шість мирних жителів
Бойовики біля обстріляного автобуса на КПВВ Оленівка на лінії розмежування

Окупанти накрили вогнем підконтрольні їм Оленівку та Докучаєвськ

Внаслідок обстрілу підконтрольного російсько-окупаційним силам Докучаєвська Донецької області поранено шестеро цивільних осіб. Про це повідомив заступник голови моніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг на брифінгу в Донецьку.

«За останні два дні в районі Оленівки та Докучаєвська місією було зафіксовано відповідно 2 і 6 випадків жертв серед мирного населення. Факти наразі встановлюються, але ясно одне: зазнають поранень та гинуть невинні цивільні люди», — сказав Хуг.

Нагадаємо, штаб АТО повідомив, що 22 січня російсько-окупаційні війська обстріляли із важкого озброєння, ймовірно з 82-мм мінометів, місто Докучаєвськ«За непідтвердженими даними, внаслідок обстрілу є постраждалі серед місцевого цивільного населення. Наші військовослужбовці, які виконують завдання поблизу населеного пункту Новотроїцьке, помітили, що під час обстрілу українських позицій з мінометів 82-го калібру бойовики вели вогонь як у бік опорних пунктів сил АТО біля Новотроїцького, так і в бік ними ж захопленого Докучаєвська», - зазначили у штабі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: