Внаслідок вогневих провокацій бойовиків поранено двох українських воїнів

Внаслідок вогневих провокацій бойовиків поранено двох українських воїнів

За день зафіксовано три обстріли позицій українських військ з боку бойовиків

Упродовж сьогоднішнього дня в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі активність російсько-окупаційних угруповань була мінімальною. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, вздовж усієї лінії розмежування від опівночі зафіксовано 3 обстріли наших позицій, один з яких характеризується як неприцільний.

Водночас навіть від цих декількох вогневих провокацій постраждали українські військові, зазначають у штабі.

«Так, близько 14 години внаслідок гранатометного обстрілу наших позицій поблизу селища Піски отримали поранення двоє українських військових. Їх одразу госпіталізовано, на даний момент стан поранених оцінюється як середньої важкості», - інформує прес-центр.

«Крім того, зранку поблизу Павлополя, що на приморському напрямку, бойовики випустили понад 20 мін калібру 82 міліметри та били з гранатометів по укріпленнях сил АТО. А у районі Водяного близько 6 ранку зафіксований неприцільний обстріл», - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО зазначають, що українські війська перебувають у повній готовності дати адекватну відповідь ворогу. «Сили АТО суворо дотримуються перемир’я, проте при загостренні обстановки командири на позиціях самостійно визначають ступінь загрози особовому складу і приймають рішення на відкриття вогню у відповідь», - повідомляє штаб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: