Водіїв попередили про негоду в Україні через циклон

Водіїв попередили про негоду в Україні через циклон

Несприятливі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на дорогах північних та центральних областей

«Укравтодор» попередив водіїв про погіршення погодних умов в Україні 11-13 грудня.

Про це говориться на сторінці «Укравтодору» у соцмережі Facebook.

«У зв’язку з переміщенням на територію України південного циклону очікується ускладнення погодних умов:

  • 11 грудня вночі та вранці у північних та центральних областях туман, видимість 200-500 м; вдень у Приазов'ї сильний дощ, на півдні країни пориви вітру 15-20 м/с.
  • 12 грудня у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, приріст снігового покриву 12-20 см;
  • вночі 12 грудня у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях сильні опади переважно у вигляді дощу.
  • 13 грудня в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах України ожеледиця», - говориться у повідомленні.

В «Укравтодорі» заявили, що несприятливі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах північних та центральних областей (2-й рівень загрози «жовтий»).

«У зв'язку із очікуваним погіршенням погодних умов просимо бути особливо уважними та обережними на дорозі», - підкреслюється у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 12-13 грудня у Київській області очікується ускладнення погодних умов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: