Яценюк пропонує збільшити екологічний збір з великих підприємств у 20 разів

Яценюк пропонує збільшити екологічний збір з великих підприємств у 20 разів
Акція «Посади дерево миру» пройшла у сквері Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ

Кошти будуть спрямовані на екологічні програми

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на Всеукраїнській екологічній акції «Посади дерево миру» заявив, що його однопартійці в уряді ініціюють підняття екологічного збору з великих підприємств в 20 разів. Про це йдеться на партійному сайті.

За словами Яценюка, ці кошти, що надходитимуть до державного і місцевих бюджетів і будуть спрямовані на екологічні програми.

«Очікуємо, що парламент підтримає цю урядову ініціативу, - підкреслив Арсеній Яценюк.

Акція «Посади дерево миру» традиційно стартувала в Міжнародний день попередження  експлуатації  навколишнього середовища  під час війни і військових конфліктів. Вже третій рік поспіль вона проходить за ініціативи Української Греко-Католицької Церви і Міністерства екології та природних ресурсів.

«Війна принесла дуже багато горя на нашу землю. Війна принесла велике горе в Донецьк, Луганськ і Крим. Шахти в Донецьку затоплені, в Криму відбувається екологічна катастрофа», - наголосив Яценюк.

Він додав, що сьогодні під час молебню за мир в Україні, що провів Глава УГКЦ Святослав Шевчук, «коли  Блаженніший молився за життя українців, за чисту екологію – він молився за майбутнє країни».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: