Як ви оцінюєте діяльність Надії Савченко на волі? Опитування

Як ви оцінюєте діяльність Надії Савченко на волі? Опитування
Фото з відкритих джерел

Савченко за два місяці на волі зробила цілу низку гучних заяв. Сьогодні - з'явилась їх нова порція

Під час великої «сольної» прес-конференції 2 серпня народний депутат Надія Савченко зробила цілу низку гучних заяв. За її словами, ці заяви - не офіційна позиція партії «Батьківщина», членом якої є нардеп, а її «власна точка зору».

Однією з сенсацій стало оголошення Савченко голодування на знак протесту щодо бездіяльності в питанні звільнення полонених. Припинити вживання їжі Савченко пообіцяла 3 серпня.

У фракції «Батьківщина» розцінюють оголошення голодовки їхньою колегою як акт відчаю, але сподіваються, що ця заява переконає українську і світову спільноту, що ситуація зі звільненням заручників загрозлива.

Крім того, Савченко дорікнула керівнику фракції Юлії Тимошенко у провокуванні нового Майдану. «Привладній опозиції потрібно розхитати настрій в суспільстві, провести перевибори...Провести третій Майдан, скориставшись проблемою тарифів. Раніше можна було її вирішити, якби не піаритися», - зазначила вона.

Тим часом на сайті Адміністрації президента зареєстрували петицію щодо позбавлення народного депутата Надії Савченко звання «герой України». Суть звернення звучить так: «Зняття звання Героя України з Надії Савченко та призначення розслідуванння стосовно її здоров'я, взяття в полон та дій, що привели до загибелі воїнів під час її затримання бойовиками».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: