Ярославський про гендерне питання: хто ефективніший, той і кращий

У Харкові відбувся міжнародний гендерний форум Global Gender Forum

Сьогодні в Харкові в місцевому готелі Kharkiv Palace відбувся міжнародний гендерний форум Global Gender Forum.

У його роботі взяли участь в якості спікерів перша леді України Марина Порошенко, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко, голова Харківської ОДА Юлія Світлична, а також керівник Офісу Ради Європи в Україні Морген Енгерт, Надзвичайний і Повноважний Посол Словенії в Україні Наташа Прах, уповноважений з прав людини Валерія Лутковська, голова парламентського комітету з питань гендерної рівності Ірина Суслова. В якості почесних гостей на форумі були присутні представники дипломатичних місій США, Австралії, Німеччини, Польщі, Македонії та ін. держав.

У пленарному засіданні форуму брав участь також відомий український бізнесмен, власник групи компаній DCH і самого готелю Kharkiv Palace Олександр Ярославський. Він підкреслив, що оцінює менеджмент своїх компаній не за гендерними показниками, а за ефективністю. «Хто ефективніший, той і кращий. Але моя дружина і доньки - перша і друга - найбільші авторитети для мене», - сказав Ярославський.

Говорячи про бізнес, керівник DCH зазначив, що має намір купити банківську структуру в Україні. У той же час, за словами Ярославського, група не направляла в Нацбанк України заявку на придбання російського «Промінвестбанку», оскільки не отримала згоду у власника на придбання активу. «Ні, ще не подавали документи. У нас немає ще згоди продавця, - сказав Ярославський. - Я маю бажання придбати, навіть якщо це не буде «Промінвестбанк», то якусь банківську структуру».

Він додав, що на сьогоднішній день процес оформлення покупки 100% акцій страхової компанії «ІНГО Україна» знаходиться на завершальній стадії. «Придбано 100%. Залишилися технічні питання. До купівлі-продажу це вже відношення не має», - сказав Ярославський.

Бізнесмен підкреслив, що група DCH буде приймати участь в конкурсах на продаж держпакетів акцій промислових підприємств, якщо такі конкурси будуть реально проводитися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: