YouTube заблокував відео з комбатом «Правого сектора» на вимогу Роскомнагляду

YouTube заблокував відео з комбатом «Правого сектора» на вимогу Роскомнагляду

Відео, яке російське відомство визнало екстремістським, розповідає про комбата Добровольчого українського корпусу «Правого сектора» з позивним «Чорний», про його діяльніть в батальйоні і про хід війни на Донбасі

Федеральна служба з нагляду в сфері зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій РФ (Роскомнагляд) звернулася в техпідтримку відеосервісу YouTube з проханням заблокувати на ресурсі сюжет харківського медіапроекту «Накипело».

Офіційне повідомлення про це від YouTube надійшло на пошту редакції 2 серпня. «Компанія YouTube отримала повідомлення від служби Роскомнагляду (Федеральна служба з нагляду у сфері масових комунікацій і зв'язку) про те, що деякі матеріали на Вашому сайті порушують Федеральний закон Російської Федерації «Про інформацію, інформаційні технології і про захист інформації N149-ФЗ». Зазначений URL був доданий в список заборонених матеріалів», - повідомив ресурс.

При цьому в листі не значилися будь-які згадки або посилання на судові рішення, які підкріплювали б прохання відомства РФ. Відео, яке російське відомство визнало екстремістським, розповідає про комбата Добровольчого українського корпусу «Правого сектора» з позивним «Чорний», про його діяльніть в батальйоні і про хід війни на Донбасі.

Нагадаємо, Федеральна служба з нагляду в сфері зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій РФ (Роскомнагляд) внесла у чорний список сторінки з електронної бібліотеки Wikiteka, яка є дочірнім підприємством Wikipedia.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: