Іванющенко подав до суду на колишнього заступника генпрокурора

Іванющенко подав до суду на колишнього заступника генпрокурора
Юрій Іванющенко

Колишній регіонал захищає свою честь та ділову репутацію

Народний депутат України VII скликання від Партії регіонів Юрій Іванющенко (більш відомий як Юра Єнакієвський) судиться з екс-заступником генпрокурора і членом партії «Рух нових сил» Давидом Сакваралідзе.

Як стало відомо «Главкому», відповідне провадження 6 липня відкрив Печерський райсуд Києва.

Іванющенко вважає недостовірною інформацію, яку Сакваралідзе озвучив у прямому ефірі передачі «Інша Україна з Михайлом Саакашвілі» на телеканалі ZIK. Зокрема, оскаржується речення такого змісту: «...Человек, который финансирует тех людей, которые нас стреляют и убивают». Позивач наполягає, що це недостовірна інформація, яку треба спростувати.

Також Іванющенко у цій справі позивається і до самого ZIK.

Як повідомляв сайт «Детектор медіа», наприкінці червня анонсували закриття політичного ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. З березня 2017 року його ведучим був колишній голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі.

Нагадаємо, що після Революції гідності Генпрокуратура оголосила підозру Юрію Іванющенко в організації розтрати чужого майна та незаконному збагаченні в особливо великих розмірах. 28 лютого 2017 року Верховний суд України закрив усі кримінальні провадження стосовно колишнього регіонала.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: