З нового року Японія спростить візові вимоги для українців

З нового року Японія спростить візові вимоги для українців

Спрощення візових вимог сприятиме поліпшенню умов для туристів, підприємців, громадян, які повторно відвідують Японію

Японія прийняла рішення щодо спрощення з 1 січня 2018 року візових вимог для громадян України для короткострокових візитів в країну. Про це повідомив державний міністр закордонних справ Японії Кадзуюкі Накане під час зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним у Києві.

Зустріч відбулася у рамках візиту Накане в Україну для участі в заходах Року Японії в Україні, повідомляє прес-служба МЗС України.

«Під час переговорів сторони обговорили питання порядку денного співробітництва між Україною та Японією на двосторонньому та багатосторонньому рівнях, зокрема, інтенсифікацію політичного діалогу, розвиток економічного співробітництва, проблематику КНДР. Павло Клімкін поінформував японського Державного міністра про ініціативи української сторони в рамках ООН», - йдеться в повідомленні.

Український та японський посадовці привітали відкриття в Україні найближчим часом представництва Японського агентства міжнародного співробітництва «ДЖАЙКА», яке сприятиме реалізації масштабних інфраструктурних проектів в Україні.

«Обидві сторони підтвердили налаштованість до подальшого поглиблення співпраці в усіх сферах. У цьому зв’язку Накане повідомив про прийняте японською стороною рішення щодо спрощення з 1 січня 2018 року візових вимог для громадян України для короткострокових візитів в Японію», - інформують у МЗС.  

Спрощення візових вимог сприятиме поліпшенню умов для туристів, підприємців, громадян, які повторно відвідують Японію, забезпечать подальше зміцнення міжлюдських контактів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: