За день бойовики 25 разів вели вогонь по українських захисниках

За день бойовики 25 разів вели вогонь по українських захисниках
Бойовики на Донбасі

Російські найманці відкрили вогонь з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї

Сьогодні з опівночі і до 18-ї години в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 25 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку відбулось 16 обстрілів. «В районі Красногорівки вогонь вів ворожий снайпер. Під час провокацій поблизу Павлополя противник використовував гранатомети, в Тарамчуку – міномети калібру 120 мм, а в Широкіному і Талаківці обстріли відбулись з кулеметів, гранатометів та мінометів обох калібрів», - йдеться у повідомленні.
На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші. «В бік сил АТО в районі Новгородського противник відкрив вогонь з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї. В Авдіївці до вказаної зброї додали міномети калібру 82 мм, а по захисниках Троїцького, окрім мінометів, стріляли з озброєння БМП», - інформують у штабі.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. «Підрозділи українських воїнів поблизу Новозванівки та Новоолександрівки піддано обстрілам зі стрілецької зброї, в Трьохізбенці – з гранатометів, а в Кримському бойовики знову застосували міномети», - повідомляє прес-центр.

Нагадаємо, протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Найбільше обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку - 27 збройних провокацій проти сил АТО.

За минулу добу в зоні АТО в результаті бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, ще п'ять отримали поранення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: