За день четверо бійців сил АТО зазнали поранень

За день четверо бійців сил АТО зазнали поранень
Українські захисники на Донбасі

З початку доби бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України

Сьогодні, 7 липня, оперативна обстановка в районі проведення АТО суттєвих змін не зазнала, російсько-терористичні бандформування не припиняють порушувати перемир'я. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, з початку доби бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України. Зокрема, двічі окупанти застосовували проти українських підрозділів міномети. Найбільше фактів використання противником зброї було зафіксовано на приморському напрямку. Натомість, на донецькому напрямку сьогодні встановилось відносне затишшя.

Приморський напрямок. «На цій ділянці лінії бойового зіткнення проросійські незаконні збройні формування порушували режим припинення вогню сім разів. Зокрема, ще до світанку бойовики обстрілювали наші опорні пункти в районі Широкиного з великокаліберних кулеметів, зенітних установок, озброєння БМП та здійснили один обстріл невисокої інтенсивності з мінометів калібру 82 мм. Також, застосувавши БМП та стрілецьку зброю, бандити били по укріпленнях українських армійців поблизу Лебединського. А з великокаліберних кулеметів - неподалік Красногорівки. Вже вдень підконтрольні Росії озброєнні банди з напрямку тимчасово окупованого Докучаєвська вели вогонь з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів по опорних пунктах сил АТО біля Новотроїцького. Там же вони застосували й 120-мм міномет», - йдеться в повідомленні прес-центру.

Луганський напрямок. «Тут противник ще вночі з гранатометів та стрілецької зброї двічі обстріляв українських воїнів, котрі тримають оборону в районі Донця. А вдень бойовики били зі стрілецької зброї по укріпленнях українського війська поблизу Кримського», - інформують у штабі АТО.

Внаслідок ворожих обстрілів четверо бійців сил АТО сьогодні зазнали поранень та бойових травм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: