За фактом вбивства черкаського депутата відкрито кримінальну справу

За фактом вбивства черкаського депутата відкрито кримінальну справу
Михайло Бінусов

На розшук зловмисників спрямовано весь особовий склад кримінальної поліції області

За фактом вбивства депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба поліції Черкаської області.

«Після отримання інформація про те, що на території одного з гаражних комплексів в місті Черкаси виявлено тіло депутата Черкаської міської ради на місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи, експерти, кінологи з собаками та керівництво поліції міста та області. На території області введено в дію план «Сирена». На розшук зловмисників спрямовано весь особовий склад кримінальної поліції області», - йдеться в повідомленні.

Поліція інформує, що з місця події вилучено речові докази.

«Слідчим управління ГУНП в Черкаській області дану подію внесено в ЄРДР та відкрито кримінальне провадження за ознаками пункту 12 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, що близько 23 години четверга невстановленими особами було здійснено напад на депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова. Його розстріляли з автомата Калашнікова.

Повідомлялося, що злочинці здійснили більше 20 пострілів з автомата Калашникова.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко пов'язує вбивство з діяльністю депутата, оскільки Бінусов був призначений у департамент житлово-комунального комплексу. Йому була поставлена задача побороти корупцію в департаменті. Всі потоки були повністю перекриті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: