За закриття справи мені оголошували ціну 500 тис. доларів, - Онищенко

За закриття справи мені оголошували ціну 500 тис. доларів, - Онищенко

Онищенко думає, що депутати не підтримають зняття з нього недоторканності.

Нардеп Олександр Онищенко в коментарі «Вечірньому прайму» телеканала «112 Україна» заявив, що за закриття справи проти нього називалася сума 500 тис. доларів.

«Мені особисто вони оголошували 500 тис дол. за закриття цієї справи. Я не знаю, хто це, я думаю, це у них черговий бізнес. Я в бізнесі 20 років і таких, як Ситник, вже багато передивився. Вони всі приходять, не встигають дорватися до влади, у них відразу ж завдання когось посадити, на когось наїхати, у когось щось відібрати. Такі, як Ситник, приходять і йдуть, а потім опиняються там же, де і Янукович», - заявив Онищенко.

Також він висловив сумніви щодо позбавлення його недоторканності.

«Я не думаю, що депутати підтримають це. Тому що це повний бєспрєдєл, ми створили чергову організацію, яку потім використовують у цілях політичного тиску тощо. Я не думаю, що всі їхні звинувачення увінчаються успіхом», - сказав Онищенко.

При цьому нардеп спростував чутки про те, що він збирається покинути територію України. «Ні. Навіщо мені кудись їхати? Всі їх докази не обґрунтовані. Мене немає ні в якихось компаніях. Скільки людей в газовидобувному бізнесі, а їх цікавить тільки Онищенко. Усім потрібен тільки я, і конкретно йде розробка та завдання по мені», - сказав нардеп.

Як повідомлялося,  НАБУ провело обшук у приймальні Онищенка. Глава НАБУ Артем Ситник пояснював, що за даним провадженням проводять 37 обшуків у 3 містах, затримано 10 осіб. Йдеться про провадження, яке стосується схем з реалізації газу. Державі завдано збитків майже на 3 млрд грн, йдеться про розкрадання коштів в особливо великих розмірах та створення злочинної організації. Слідство підозрює, що її очолює Онищенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: