Загострення на Донбасі: двоє загиблих та шестеро поранених військових за добу

Загострення на Донбасі: двоє загиблих та шестеро поранених військових за добу
Українські військовослужбовці

Російсько-окупаційні війська вчора 33 рази вдавалися до прицільного вогню по позиціях Об’єднаних сил

Впродовж минулої доби, 14 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною. На всій лінії зіткнення тривали інтенсивні бойові дії.

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру Об’єднаних сил.

«Російсько-окупаційні війська 33 рази вдавалися до прицільного вогню по нашим позиціях, з них 15 разів застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 і 82мм та п’ять разів артилерію калібру 122мм», - повідомили у прес-центрі.

На луганському напрямку бої не припиняються поблизу селищ Новотошківське та Оріхове. На горлівському напрямку найактивніше бойові дії тривали в районах населених пунктів Троїцьке, Луганське та Південне. На донецькому напрямку – в районах населених пунктів Авдіївка, Опитне, Новотроїцьке та Богданівка. На маріупольському напрямку інтенсивні бої тривали в районах населених пунктів Водяне та Лебединське.

«Підрозділи Об'єднаних сил надійно утримували рубежі, давали гідну відсіч ворогові та примусили його зупинити провокаційні обстріли. Під час бойових дій минулої доби два військовослужбовця Об’єднаних сил загинули, шестеро отримали поранення та були госпіталізовані», - додали у прес-центрі.

За даними розвідки, упродовж 14 червня 12 окупантів було знищено та 10 поранено.

Як повідомляв «Главком», безпілотник спостерігачів ОБСЄ зафіксував на Донбасі зенітно-ракетний комплекс окупантів, сім «Градів» та 45 танків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: