Загострення на Донбасі: один український боєць загинув, семеро поранених

Загострення на Донбасі: один український боєць загинув, семеро поранених

Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь на обстріли окупантів

Незаконні збройні формування за минулу добу 14 разів порушили перемир’я

Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО вчергове загострилась. Як повідомляє перс-центр штабу АТО, з 18 години і до опівночі російсько-терористичні угруповання активізували обстріли українських позицій. 

«Найбільш гаряче ввечері і вночі було на донецькому напрямку. З гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки бандити тричі били по опорних пунктах сил АТО в районі Авдіївки та Кам’янки. Також противник застосовував гранатомети і стрілецьку зброю неподалік селища Піски та шахти Бутівка. На кожен обстріл з боку бандформувань наші бійці відкривали щільний вогонь у відповідь, жорстко примушуючи злочинців дотримуватись режиму тиші», - розповіли у штабі.

На луганському напрямку терористи з великокаліберних кулеметів вели вогонь по укріпленнях ЗСУ у районі Станиці Луганської. А близько опівночі ворожа БМП працювала по Новозванівці. 

На маріупольському напрямку майже упродовж години з гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські опорні пункти в Богданівці. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир’я. Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, ще семеро отримали поранення.

Нагадаємо, один військовослужбовець ЗС України загинув та шестеро отримали поранення вчора внаслідок мінометного обстрілу бойовиків біля Красногорівки.

«Главком» також повідомляв, що в суботу в Дніпро були евакуйовані двоє військовослужбовців із зони проведення АТО, які отримали поранення очей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: