Захарченко не зміг зловити «жирних» покемонів, образився і заборонив гру в «ДНР»

Захарченко не зміг зловити «жирних» покемонів, образився і заборонив гру в «ДНР»
Фото dialog.ua

Захарченко встановив Pokemon Go, але так і не зміг зловити жодного потужного покемона, оскільки найбільш «жирні» знаходяться в «окупованих» Україною територіях

Ватажок терористів «ДНР» Олександр Захарченко заборонив на окупованій частині Донеччини популярну гру Pokemon Go «у зв'язку негативним особистим досвідом і проханнями громадськості». Інформація про це з’явилась на сепаратистському сайті «ДНР1».

«Агенти ЦРУ не упустили своєї можливості заново підсадити світ на бездумну гру. Низка громадських і релігійних організацій в «ДНР» закликали керівництво Республіки захистити населення від цієї чортівні, яка позбавляє людину розуму і віри в Бога... Захарченко заявив, що також встановив Pokemon Go, але так і не зміг зловити жодного потужного покемона, оскільки найбільш «жирні» знаходяться в «окупованих» Україною територіях», - наголошується в тексті.

Відзначається, що терорист мав на увазі підконтрольні Україні Авдіївку, Мар'їнка та Широкино. «Недоступність покемонів для жителів «ДНР», а також збитковість гри стали причиною Указу №412-3П, яким гра Pokemon Go включена в список екстремістських. Також Апарат Глави «ДНР» направив листи компаніям Apple і Google з метою не допустити поширення Pokemon Go в «ДНР», - йдеться в тексті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: