Замах на Мосійчука: після вибуху шпиталізували ведучу телеканалу «Еспресо»

Замах на Мосійчука: після вибуху шпиталізували ведучу телеканалу «Еспресо»
Мирослава Барчук з гостями студії

Припускали, що у журналістки серцевий напад. Але згодом діагноз не підтвердився

Унаслідок вчорашнього вибуху біля телеканалу "Еспресо" постраждала ведуча каналу Мирослава Барчук, яка вела ефір перед подією і після неї. Після інциденту її стан здоров'я погіршився, і її шпиталізували. Про це повідомив Микола Княжицький на своїй сторінці у Facebook.

«Наша ведуча Мирослава Барчук вела ефір перед вибухом. Після вибуху перша вийшла в прямий ефір з місця події, допомагала пораненим. У Мирослави стався серцевий напад, її госпіталізували у передінфарктному стані. Але після лікування в «Борисі» та Центрі серця діагноз інфаркт не підтвердився. Спасибі тобі, Мирослава, спасибі лікарям. Одужуй», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: