Завдяки санкціям Росія опинилася у числі Південної Кореї та Ірану, - дипломат

Завдяки санкціям Росія опинилася у числі Південної Кореї та Ірану, - дипломат
Екс-посол Грузії в Україні Григол Катамадзе
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Грузинський дипломат припускає, що з боку США пролунав дуже серйозний попереджувальний сигнал для РФ

Колишній заступник міністра закордонних справ Грузії та екс-посол Грузії в Україні Григол Катамадзе вважає, що санкції, прийняті Конгресом США, є досить болісними для Росії.

Таку думку він висловив в інтерв’ю «Главкому».

«Зараз, мабуть, найболісніше для Росії – санкції, що прийняті Конгресом США. І сьогодні Росія опинилась в числі трьох країн - разом із Південною Кореєю та Іраном. Думаю, репутаційно присутність в такому ряду для Росії не зовсім приємна. А це ще не найголовніші санкції, які можуть бути. Згадаймо, як розпадався Радянський Союз і які економічні санкції були введені з боку США й інших західних країн», - зазначив грузинський дипломат.

Також Катамадзе зазначив, що не є прихильником ідеї розпаду Російської Федерації, адже це негативно вплине на сусідні країни.

«Безлад у Росії може дуже погано вплинути на стан справ у сусідніх державах. Це, як великий потопаючий корабель, що тягне за собою в воронку невеликі кораблі й катери. Але разом з тим, думаю, що зараз з боку США пролунав дуже серйозний попереджувальний сигнал, за яким може бути вже серйозний удар, що дуже вплине на російську економіку. І зараз Росія крок за кроком буде намагатись знайти можливості достойно вийти з цього стану», - припускає колишній посол.

Нагадаємо, Катамадзе вважає, що Україна не зробила правильних висновків із з війни в Грузії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: