Завтра суд обере запобіжний захід нардепу Полякову

Завтра суд обере запобіжний захід нардепу Полякову
Нардеп Максим Поляков

Раніше суд не призначав засідання для обрання запобіжного заходу народному депутату Максиму Полякову через те, що нардеп хворів

Завтра, 21 липня, о 10:00 у приміщенні Солом’янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу народному депутату України Максиму Полякову, який підозрюється у вчиненні дій передбачених ч. 4 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України, передає САП у Facebook.

У САП також уточнили, що засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою Київ, Вознесенський узвіз, 10б.

В антикорупційній прокуратурі також нагадали, що 19 червня детективи Національного антикорупційного бюро України за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали 7 осіб, причетних до вимагання та одержання неправомірної вигоди за сприяння іноземній компанії в здійсненні видобутку бурштину в Україні. За версією слідства, злочин вчинено за участі народних депутатів України. Наразі встановлена ймовірна причетність двох народних обранців – Максима Полякова та Борислава Розенблата. Дана операція відбувалась за співпраці з Федеральним бюро розслідувань (США).

21 червня 2017 року Генеральний прокурор України вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт двох народних депутатів - Максима Полякова та Борислава Розенблата. 11 липня 2017 року Верховна Рада надала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Максима Полякова, проте відмовила у наданні згоди на затримання та арешт.

Раніше Поляков тричі проігнорував виклик до прокуратури за запрошенням до суду.

Як повідомлялось, раніше у САП закликали Полякова проявити мужність і не ховатися за лікарняним.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: