Збройні сили України вибороли срібло на міжнародних змаганнях у Британії

Збройні сили України вибороли срібло на міжнародних змаганнях у Британії

Українські воїни визнані одними з найкращих серед 139 команд зі всього світу

Група спецпризначення Збройних сил України виборола «срібло» під час міжнародних змагань «EXERCISE CAMBRIAN PATROL — 2017» у Великій Британії, які відбувалися з 13 до 22 жовтня, — повідомляє прес-служба ЗСУ.

Протягом 10 діб поблизу міста Сенні Брідж Великої Британії проводились щорічні міжнародні змагання серед команд військових частин. У цьому році, було заявлено 139 команд. Більш ніж 80 команд зійшли з дистанції, так і не зумівши подолати усі труднощі переходу та завдань.

За інформацією прес-служби ЗСУ, «Сталевим» потрібно було на першому етапі висунутись в район застосування, прийняти рішення, поставити завдання на ведення спеціальної розвідки.

Під час другого етапу змагань, воїни-спецпризначенці виконували спеціальні дії, за одним із завдань розвідгрупа подолала водну перешкоду (75м) у повному спорядженні при температурі води 6ºС.

Також учасники розміновували місцевость, надавали першу медичну допомогу та провадили медичну евакуацію. Окремо оцінювались робота по наведенню і корегуванню вогню артилерійських засобів та робота групи при бойовому зіткненні з противником, штурм і робота в будівлі, розмінування ділянки місцевості, дії з військовополоненим згідно з Женевськими конвенціями, співпраця з мас-медіа тощо.

За 47,5 годин група з восьми військовослужбовців подолала гірською місцевістю 65 км.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: