Зеленський на Одещині відвідав поранених бійців: промовисті фото та відео

Зеленський на Одещині відвідав поранених бійців: промовисті фото та відео
Разом із очільником держави бажаємо нашим захисникам якнайшвидшого одужання
Офіс президента

Президент поспілкувався з українськими військовими у лікарні

Під час візиту до Одеської області 29 липня президент України Володимир Зеленський відвідав поранених українських військових, які лікуються в одній з лікарень регіону. Як повідомили в Офісі глави української держави, серед пацієнтів лікарні є також громадянин Іспанії, який захищає Україну у лавах Інтернаціонального легіону.

Президент поспілкувався з бійцями та побажав їм якнайшвидшого одужання. Він також наголосив на важливості реалізації програми протезування для військовослужбовців.

«Навіть перебуваючи на лікуванні, наші захисники зберігають бойовий настрій. Знайте, що ми вас дуже підтримуємо. Одужуйте швидше!», – написав після візиту президент у соцмережах.

Як відомо, 29 липня Зеленський відвідав Одеську область, де має запрацювати «зернова угода» щодо експорту українського продовольства. Він перевірив, як у портах судна завантажуються українським зерном.

Президент також провів зустріч із послами G7 та представником Туреччини.

Перед цим Володимир Зеленський та посли країн «Великої сімки» прибули до Одеського морського порту, звідки має відновитись експорт українського зерна. 

Як відомо, у морському торговельному порту «Чорноморськ» сьогодні завантажили українським зерном перший корабель від початку війни. 

Читайте також:

Зеленський пояснив, у чому найбільша вина росіян

Стівен Бланк: Треба відібрати у Путіна право на ескалацію. Бомби мають падати на Росію

Зеленський зробив найстрашніший висновок про Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: