Зеленський пообіцяв іпотеку для українців під 10%

Зеленський пообіцяв іпотеку для українців під 10%

Глава держави наголосив, що облікова ставка знижена з 18% до 8%

Президент України Володимир Зеленський планує тиснути на банківську систему з метою зниження кредитів. Президент знову обіцяє іпотеку під 10%. Про це глава держави заявив на пресконференції у Маріїнському палаці.

«Ми дотиснемо банківську систему України, незважаючи на те, що вона у нас дуже, дуже дуже незалежна. Ми їх дотиснемо, і банки будуть не дуже обережними, видаючи кредити нашому населенню», – наголосив президент.

Зустріч із представниками ЗМІ проходить в річницю інавгурації Зеленського на посаду глави держави.

Пресконференція почалася з 10-хвилинним запізненням.

Журналістів на пресконференцію президента Володимира Зеленського пропускали виключно в масках і одноразових рукавичках.

П’ятеро людей проводять у Маріїнському парку, неподалік від місця, де президент Володимир Зеленський проведе пресконференцію, мовчазну акцію про «злиття» справи про вбивство виконувачки обов'язків керуючого справами мерії Херсона, антикорупційної активістки Катерини Гандзюк.

Напередодні пресконференції керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Володимир Зеленський має намір провести спілкування з представниками засобів масової інформації за підсумками першого року своєї роботи на посаді президента України.

Як повідомлялось, підготовка до пресконференції Зеленського почалася зі скандалуЖурналісти низки провідних українських ЗМІ заявили про те, що Офіс президента відмовив їм у акредитації. «Вперше за 10 років існування «Главкома», наших журналістів не акредитували на пресконференцію президента. Навіть при Януковичу пускали, хоч і не давали задати запитання. Але акредитовували. Що ж, це їх вибір. Ось так і організовується різними тимошенками-єрмаками «тепла ванна» Зеленського. Зрештою, і це пройде», – написав в Facebook керівник проєкту «Главком» Віктор Шлінчак.

Натомість потрапити на пресконференцію президента зможе «журналістка» Шарій.net.

Напередодні речниця президента Юлія Мендель наголосила, що жодних «теплих ванн» на пресконференцію не готували«Не сумніваюся, що завтра стане зрозуміло, що жодних «теплих ванн» Володимиру Олександровичу не готували. Як показав рекордний пресмарафон, шостий президент України готовий відповідати на всі питання навіть впродовж 14 годин», - зазначила Мендель.

Нагадаємо, 20 травня 2019 року відбулася інавгурація Зеленського.

З нагоди 100 днів президентства Зеленський провів 14-годинний пресмарафон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: