Жахлива аварія в Нью-Йорку: водія затримали, кількість постраждалих зросла до 19 осіб

Жахлива аварія в Нью-Йорку: водія затримали, кількість постраждалих зросла до 19 осіб
Місце інциденту

Водій після інциденту запанікував і спробував втекти

Водія автомобіля Honda, який скоїв наїзд на натовп пішоходів на площі Таймс-сквер, затримала поліція. Про це повідомляє BBC.

«В департаменті поліції Нью-Йорка повідомляють, що водій перебуває під вартою і район був перекритий. За даними управління пожежної охорони штату Нью-Йорк, на місці події надається допомога постраждалим», - зазначають у повідомленні.

Водночас Reuters з посиланням на пожежну службу Нью-Йорка повідомляє про 19 постраждалих.

За даними телеканалу WNBC, водій після інциденту запанікував і спробував втекти, але його затримали. Ім'я водія поки не повідомляється. Відомо, що йому 36 років і він з Бронкса.

Поліція заявила, що водій втратив контроль, і зіткнення є нещасним випадком. По даним CBS, у поліції додали, що інцидент не пов'язаний з тероризмом. Раніше водій вже притягувався до відповідальності за водіння в нетверезому вигляді.

При цьому свідок сказав агентству Reuters, що транспортний засіб виїхав на тротуар і врізалвся в пішоходів. Зараз водій перебуває під вартою, його перевіряють на алкоголь.

Прес-секретар президента США Шон Спайсер заявив, що Трампу вже доповіли про ситуацію і будуть інформувати про продовження події.

Як повідомляв «Главком», внаслідок інциденту одна людина загинула.

В Нью-Йорку запровадили надзвичайний стан

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: