Жителі Алупки просять окупантів побудувати дитячий майданчик

Жителі Алупки просять окупантів побудувати дитячий майданчик

Жителі окупованої Алупки записали відеозвернення

Жителі Алупки записали відеозвернення до призначеного Росією на чолі Криму Сергія Аксьонова з проханням встановити дитячий майданчик в старій частині міста. Відео розміщено на YouTube-каналі «Дмитро Ялта».

«Склалося так, що в старій частині міста Алупка у наших дітей немає жодного дитячого майданчика, і вони грають на проїжджій частині. Найближчий майданчик знаходиться в 4 кілометрах, в «Нових будинках» (мікрорайон Алупки - ред). Або в Сімеїзі, це 7 кілометрів », - каже на відео чоловік, який виступає від імені місцевих жителів.

Він повідомляє, що даний ролик був записаний поруч з центром міста на території, яка пустує протягом 35 років. Саме там жителі Алупки і просять встановити дитячий майданчик.

У записі ролика взяли участь кілька десятків людей. Двоє дітей, що стоять в першому ряду, під час зачитування мови тримають прапор партії «Єдина Росія». Звернення до Аксьонова записано в комплементарному стилі - значну частину промови виступаючий дякує голові Криму.

Нагадаємо, другий на окупованому Росією Кримському півострові дивізіон зенітних ракетних систем (ЗРС) С-400 «Тріумф» заступив на бойове чергування з протиповітряної оборони в суботу в Севастополі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: